Sujuva relokaatio Suomeen kansainväliselle osaajalle

Varmista, että kansainväliset osaajasi saavat Smoothin ländäyksen ja erinomaisen nousukiidon suomalaiseen työelämään ja elämänmenoon.

Tutustu palveluun
Kolme iloista kansainvälistä ihmistä hyppäämässä ilmaan lumisessa maisemassa

Smooth Landing -pakettiin kuuluu kaikki se, mitä onnistunut relokaatio Suomeen vaatii

Smooth Landing -kokonaisuus sisältää kaikki tarpeelliset kansainvälisen työntekijän relokaatiopalvelut ja asumisjärjestelyt. Me huolehdimme siitä, että työntekijä saa mm. suomalaisen henkilötunnuksen, verokortin, oleskelu- ja työluvan sekä pankkipalvelut. Tarjoamme myös täydentäviä lisäpalveluita räätälöidysti yrityksesi tarpeiden mukaan.

Smooth Landing -palvelukokonaisuus sisältyy automaattisesti Works Unitedin kautta rekrytoituvien työntekijöiden Smooth Direct ja Smooth Hire -kokonaisuuksiin, eikä siitä koidu lisäkustannuksia.

Works Unitedin tuki relokaatioon

Works Unitedin asiantuntija on työntekijän mukana prosessin ajan, mikä varmistaa turvallisen ja Smoothin ländäyksen Suomeen.

Relokaatio-ohjelma

Huolehdimme henkilökohtaisesti siitä, että yrityksesi uudet työntekijät saavat mm. suomalaisen henkilötunnuksen, verokortin, oleskelu- ja työluvan sekä suomalaiset pankkitunnukset. Varaamme ajat eri viranomaispalveluiden tuottajille ja olemme työntekijän tukena ja apuna konkreettisesti, paikan päällä.

Asumisjärjestelyt

Etsimme uudelle yrityksesi kansainväliselle osaajalle ja tarvittaessa hänen perheelleen vuokra-asunnon, sekä huolehdimme tarvittaessa vuokrasopimuksesta ja takuuvuokrasta.

Hinnoittelu

1800€ (0 Alv.)

Smooth Landing -palvelukokonaisuus sisältyy automaattisesti Works Unitedin kautta rekrytoituvien työntekijöiden Smart Direct ja Smart Hire -kokonaisuuksiin, eikä siitä koidu sinulle lisäkustannuksia.

Smooth Landing -lisäpalvelut

Olemme räätälöineet Smooth Landing -lisäpalvelut optimoimaan työntekijöiden integroitumista ja helpottamaan yrityksesi arkea. 

Taito- ja osaamisperusteiset kurssit ja koulutukset – mm. Hygieniapassi -koulutus
Kielikurssit – Suomessa tai lähtömaassa
Yhteisö parempaan laskeutumiseen – esim. työntekijän vapaa-ajan harrastusten mahdollistaminen
Suomalainen kulttuuri- ja tapakulttuuri – räätälöidyt kurssit ja koulutukset

Palvelut toteutetaan yksilöllisesti yrityksen/organisaation tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy kursseista ja hinnoittelusta, niin rakennetaan yrityksellesi Smoothi kokonaisuus!

Varaa maksuton konsultointi

Mitä uutta Works United tuo rekrytoinnin skeneen? Miksi works United?

Lue, kuinka Works United
on luomassa työelämän vallankumousta ja miksi sinuakin voisi kiinnostaa!

Lue lisää