Kansainvälinen henkilöstön vuokraus avaimet käteen -periaatteella

Vuokraa huippuvahvistus Works Unitedin laajasta yli 4 miljoonan osaajan portfoliosta avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu palveluun
Hymyilevä ravintola-alan ammattilainen, keittiömestari, taustalla kokit työn touhussa.

Smart Hire -pakettiin kuuluu kaikki se, mitä onnistunut henkilöstövuokraus vaatii

Works United on täysin suomalainen ja samaan aikaan kansainvälinen yritys. Kansainvälinen rekrytointiprosessi on kanssamme niin nopea kuin se nykysäädösten mukaan Suomessa on mahdollista. Osaajaprofiilista riippuen työntekijä on valmis aloittamaan uudessa organisaatiossa n. 3kk rekrytoinnin aloittamisesta.

Henkilöstötarpeen kartoitus

Käymme yhdessä läpi tarpeet; millaisille työntekijöille organisaatiollasi on tarve ja milloin. Huomioimme myös sesonkivaihtelut. Tarvittavien työntekijöiden määrä voi olla 1 tai useampia, ilman rajoituksia määrästä.

Kansainvälinen rekrytointiprosessi työnäytteineen

Prosessin kulku: Kun tiedämme, minkälaista osaamista tarvitset, käymme konsulttiemme kanssa läpi sekä omat että kansainvälisten kumppaniemme tietokannat. Etsimme niistä sinulle esim. 5 sopivinta kandidaattia, joiden kanssa järjestämme etä- tai livepalaverin. Näistä valikoidaan esim. kaksi, joilta saat työnäytteet.

Työnäyte voidaan toteuttaa etäpalaverina, jossa suorite tapahtuu livenä tai etukäteen videoituna. Valitsemme näistä sinun tarpeeseen parhaiten soveltuvan ehdokkaan.

Työllistyminen Works Unitedin organisaatioon

Työntekijä sijoittuu Works Unitedin organisaatioon, jonka kautta vuokrasopimuksella tilaajayritykseen. Teemme 6kk - 12 kk sopimuksen, ja työntekijän on mahdollista työllistyä tilaajayritykseen 6 kk jälkeen veloituksetta.

Works United hoitaa vastuullisesti puolestasi työnantajan velvoitteet – kaikki työntekijän kustannukset, mm. työterveyshuollon, lomarahat, vakuutukset ja palkan sivukulut.

Relokaatio-ohjelma

Works Unitedin suorarektytoinnin - ja henkilöstövuokrauspalvelun kokonaishintaan sisältyy relokaatio -ohjelma ilman erillistä korvausta. Huolehdimme henkilökohtaisesti siitä, että yrityksesi uudet työntekijät saavat mm. suomalaisen henkilötunnuksen, verokortin, oleskelu- ja työluvan sekä suomalaiset pankkitunnukset. Varaamme ajat eri viranomaispalveluiden tuottajille ja olemme työntekijän tukena ja apuna konkreettisesti, paikan päällä.

Asumisjärjestelyt

Etsimme uudelle yrityksesi kansainväliselle osaajalle ja tarvittaessa hänen perheelleen vuokra-asunnon, sekä huolehdimme tarvittaessa vuokrasopimuksesta ja takuuvuokrasta.

6 kk Works United -tyytyväisyystakuu

Jos työntekijä ei jostain syystä sovellu organisaatioosi tai työsuhteen purkuun päädytään muista syistä, voidaan tyytyväisyystakuun puitteissa työntekijän tilalle rekrytoida uusi työntekijä. Works United kattaa prosessista syntyvät kulut työntekijälle ja asiakkaalle.

Hinnoittelu

Works United laskuttaa asiakasyritykseltä TES-mukaisen palkka x 1.75 kerroin.

Hinta sisältää kaikki työntekijän kustannukset, mm. työterveyshuollon, lomarahat, vakuutukset ja palkan sivukulut.


Varaa maksuton konsultointi

Mitä uutta Works United tuo rekrytoinnin skeneen? Miksi works United?

Lue, kuinka Works United
on luomassa työelämän vallankumousta ja miksi sinuakin voisi kiinnostaa!

Lue lisää