Salama-ikoni

Works Unitedin tarkoitus ja tarina

Mikän on Works Unitedin eteenpäin vievä ajatus ja kuinka yritys sai alkunsa? Vastaamme tällä sivulla mm. näihin kysymyksiin ja pääset tutustumaan myös perustajaamme.

Perustehtävä

Haluamme normalisoida rekrytoinnin – kauempaakin, jos läheltä ei löydy sopivaa kandidaattia. Mahdollistamme yrityksille optimaaliset edellytykset kasvuun tuomalla alan parhaat mahdolliset työntekijät kaikkien organisaatioiden saataville – rekrytoimme ihmisiä, emme työvoimaa.

Prioriteetit

Asiakaslähtöisyys
Kasvua tukeva asenne ja toimintatapa

Tutustu Works Unitedin perustajaan

Moi! Nimeni on Timo Laulaja, ja olen Works Unitedin perustaja ja toimari.

Olen työskennellyt koko yli 30 vuotisen työurani aikana erilaisten palveluiden tuottajana, joista viimeiset 15 vuotta olen toiminut pääsihteerinä ja konsernin toimitusjohtajana, sekä hotellin toimitusjohtajana.

Perustin Works United alkuvuodesta 2023 vastaamaan koronan jälkeen mm. palvelualojen ja teollisuuden massiiviseen työvoimapulaan. Lue koko tarina täältä.

Works Unitedin operatiivinen toiminta alkaa täydellä teholla syyskuussa 2023.

Tervetuloa  yrityksesi tulevaisuuteen!

Ystävällisin terveisin,
Timo Laulaja

Timo Laulaja, Works Unitedin toimitusjohtaja

Näin Works United sai alkunsa

toimitusjohtaja Timo Laulajan sanoin

Works United perustettiin alkuvuodesta 2023 vastaamaan koronan jälkeen mm. palvelualojen ja teollisuuden massiiviseen työvoimapulaan.

Yli 400 puhelua

Soitin keväällä 2023 yli 400 puhelua ja pidin useita kymmeniä palaverejä sekä livenä että etänä eri alojen toimitusjohtajien ja henkilöstöjohdon kanssa. Kerroin Works Unitedin palveluista. Ja kuuntelin. Varsin nopeasti kävi ilmi, ettei Suomessa ole saatavilla riittävästi työvoimaa – varsinkaan pätevää sellaista. Tämä näytti olevan ongelma toimialasta riippumatta. Yhtä nopeasti huomasin, että työvoiman rekrytointiin liittyy monia pinttyneitä uskomuksia ja myyttejä.

Idea sai alkunsa

Koska olen tottunut keskustelemaan ihmisten kanssa kohtuullisen suoraviivaisesti ja ratkaisuhakuisesti, tuli selväksi, että ratkaisu on samaan aikaan sekä lähellä ja kaukana. Tavallaan niin yksinkertainen, mutta samaan aikaan haasteellinen. Kallista, vaivalloista ja aikaa vievää…

Kiinnostus oli jo kuitenkin herännyt: "mutta kuitenkin ehkä, jos sinulla on tähän jokin helppo ja kätevä ratkaisu, voisimme ainakin kokeilla..." "mutta vain, jos sinä kannat kaiken riskin ja otat vastuun." Vastasivat toimitusjohtajat ja henkilöstöjohto usein puheluiden ja palaverien aikana. Ongelmat olivat lähes kaikilla samankaltaisia ja toimivaa ratkaisua henkilöstöhaasteisiin kaivattiin kipeästi.

Palvelukonsepti syntyi

Näiden silmiä avaavien keskusteluiden myötä kristalloitui ajatus avaimet käteen -henkilöstöratkaisusta. Ratkaisu, jossa työhönottoalue olisi niin laaja, että osaaja varmasti löytyy – alasta riippumatta. Ja samaan aikaan kaiken tulisi oltava helppoa ja Smoothia. Ei hankalia prosesseja tai lomakkeiden pyörittelyä. Asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta ja selkeää. Me hoidamme kaiken alusta loppuun. Näin syntyi Works Unitedin palvelukonsepti ja nykyiset ratkaisumme.

Haluamme normalisoida rekrytoinnin – kauempaakin, jos läheltä ei löydy sopivaa kandidaattia.

Works Unitedin operatiivinen toiminta alkaa täydellä teholla syyskuussa 2023. Tervetuloa yrityksesi tulevaisuuteen!

Salama-ikoni

Smart Direct -suorarekrytointi

Avaimet käteen -suorahakuratkaisu, jossa halutun osaajaprofiilin työntekijä on valmiina aloittamaan organisaatiossasi 4 - 12 viikossa.

Pakettiin sisältyy täysi relokaatio-ohjelma.

Hinta 3390€ + ALV.

Tutustu palveluun lisää
Mekaanikko (nainen) tekee töitä keskittyneesti.

Smart Hire -henkilöstövuokraus

Vuokraa huippuvahvistus tai useampi Works Unitedin laajasta yli 4 miljoonan osaajan portfoliosta.

Pakettiin sisältyy täysi relokaatio-ohjelma.

Hinta TES-mukainen palkka x 1.75.

Tutustu palveluun lisää
Ravintola-alan ammattilainen , tarjoilija, kaataa laseihin juotavaa. taustalla myös muita tarjoilijoita.

Smooth Landing –relokaatiopalvelut

Smooth Landing on Works Unitedin konseptoima palvelukokonaisuus, joka varmistaa, että kansainväliset osaajat saavat pehmeän laskun ja erinomaisen nousukiidon suomalaiseen työelämään ja elämänmenoon.

Hinta: 1800€ + ALV.

Tutustu palveluun lisää
Kolme iloista kansainvälistä ihmistä hyppäämässä ilmaan lumisessa maisemassa